Projectleider / Uitvoerder Groen

Mooi he? Werken in de buitenlucht? En zeker projecten in de groentak.

Als projectleider / uitvoerder groen ben je een spil in de organisatie. Je houdt continue contact met de verschillende opdrachtgevers, hoofduitvoerders, projectleiders en andere collega’s.

Jouw verantwoordelijkheid? De aansturing van de medewerkers. Jij hebt het overzicht over het project en zorgt dat dit in goede lijnen wordt uitgevoerd. Uiteraard hoort daar ook een stukje projectadministratie bij. Veiligheid op de werkvloer is een facet waar je continue mee bezig bent.

Door jouw enthousiasme weet jij je collega’s te motiveren en stuur je hen op een positieve manier aan. Met jouw creativiteit, daadkracht en organisatorisch vermogen zorg je voor een kwalitatieve uitvoering en een goede sfeer in het team. Daarbij is het belangrijk om in oplossingen te denken en proactief, kostenbewust te handelen. Of te wel: een veelzijdige baan met uiteraard de leukste collega’s!

Ervaring als uitvoerder is een pré. Dus ben je daadkrachtig, heb je een passie voor het groen en geniet je ervan om elke dag in de buitenlucht te zijn? Bel dan even met onze projectleider groen Afdeling Personeelszaken (030-6061555) of solliciteer direct via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.