Voorman Groen - Oost Nederland

Wil jij Oost-Nederland veranderen in een groen paradijs? Dat kan als Voorman Groen! In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel de aanleg als het onderhoud van diverse groenprojecten. En dat allemaal in zowel de openbare ruimte als bij bedrijventerreinen. Diversiteit genoeg dus!

Je speelt een belangrijke rol in het coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden. Jij bent de aanvoerder van een enthousiast team van groene professionals en werkt zelf ook actief mee in de projecten. Samen tillen jullie het groen naar een hoger niveau!

Met jouw proactieve houding en klantgerichte aanpak, zorg je voor een vlotte projectvoortgang en tevreden opdrachtgevers. Dit doe je uiteraard samen met de uitvoerder en projectleider. Je gaat vol energie aan de slag met verschillende projecten in de prachtige regio Oost (Twente en Achterhoek).

Ben jij klaar voor een groene uitdaging? Solliciteer dan op deze functie! Heb je al ervaring als Voorman Groen? Fantastisch! Maar ook als je nog niet alle geheimen van het groene vak kent, ben je meer dan welkom!

Interesse? Neem dan contact op met Afdeling Personeelszaken (030-6061555). Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.