Calculator / Werkvoorbereider Groen

Heb jij ruime ervaring in het groen en vind je het leuk om je verder te ontwikkelen in de werkvoorbereiding/calculatie? Dan hebben wij de functie voor jou!

Als calculator/werkvoorbereider Groen calculeer je zelfstandig, vraag je prijzen op en vergelijk en verstuur je offertes. Ook onderhoud je nauw contact met opdrachtgevers en stel je planningen op. In het aanbestedingstraject ben je verantwoordelijk voor de stukken, inschrijfstaten en neem je onderhoudswerken op.

Wat werken bij De GroensteZaak zo leuk maakt? Dat zijn de diverse opdrachtgevers. We werken voor gemeentes, overheidsinstanties, bedrijven en andere aannemers. En natuurlijk jouw bijdrage aan het vergoten van de biodiversiteit door zoveel mogelijk diverse soorten groen te planten en te onderhouden.

Jouw achtergrond? Ervaring in het groen spreekt voor zich. Daarnaast vind je het leuk om zaken te regelen en te organiseren. Je weet het overzicht te bewaren en kunt goed zelfstandig werken. Verder heb je minimaal een MBO opleiding richting het groen. Bij voorkeur heb je ook ervaring met ISO 9001 en heb je je VCA VOL of ben je bereidt deze te behalen. Ben je ook nog eens 32-40 uur per week beschikbaar? Dat is helemaal top!

De GroensteZaak is groeiende en dit biedt jou als calculator/werkvoorbereider genoeg ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd of wil je meer informatie hebben? Bel dan met Afdeling Personeelszaken (030-6061555) of mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.